FAQ

Q: Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

A: Wij leveren de voorjaarsbloembollen vanaf 1 september, en de zomerbloeiers vanaf 27 februari. Omdat wij veel pre-orders ontvangen kunnen wij geen precieze datum van levering noemen. Wanneer uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u een mail van ons en van DPD met een track en trace code. Hiermee kun u uw bestelling volgen. 

 

Q: Wanneer is jullie webshop geopend?

A: Onze webshop gaat begin januari open tot half december. Houd er wel rekening mee dat verschillende bloembollen die wij online hebben andere levertijden hebben. Zo hebben we vanaf januari tot april de zomerbloeiers, deze worden vanaf eind februari geleverd, en vanaf april tot december de voorjaarsbloeiers, deze worden vanaf september geleverd.

 

Q: Wanneer is de tulpenpluktuin geopend?

A: Onze tulpen pluktuin is vanaf 1 april tot half mei geopend.

  

Q: Wat zijn de entree kosten?

A: De entree is helemaal gratis! U kunt gratis over de showtuin lopen en gratis gebruik maken van onze parkeergelegenheid.

  

Q: Wanneer is de beste planttijd voor mijn bloembollen?

A: De beste planttijd voor voorjaarsbloembollen is oktober, de beste tijd voor zomerbloeiers is na 15 mei. Lees de bijgeleverde instructie om te zien hoe u de bloembollen het beste kunt planten.

 

Q: Kan ik mijn bloembollen in de zomer al planten?

A: Helaas is dat niet mogelijk. Voorjaarsbloembollen hebben kou nodig om de bloem te ontwikkelen. Het is dus niet mogelijk om op een natuurlijke manier al tulpen te hebben in oktober.

 

Q: Is het terrein rolstoel vriendelijk?

A: Onze winkel is rolstoel vriendelijk. De showtuin is geplant op een zandbodem, en is dus niet zo rolstoel vriendelijk.