Tulpen Pluktuin

Onze tulpen pluktuin

In het voorjaar opent onze prachtige tulpen pluktuin. Voor maar 0,30 cent per tulp kun je hier je eigen bosje tulpen vers van het land plukken. Een ideaal cadeautje voor jezelf, of voor andere! De keuze is reuze, want er staan wel meer dan 150 soorten tulpen in de pluktuin! Naast dat het zelf plukken erg leuk is, is de tulpenpluktuin ook ideaal voor foto's maken. Alle tulpen staan door elkaar, dat is een bijzonder mooi en uniek plaatje. Dus bent u opzoek naar een uitje in Julianadorp? Dan is onze pluktuin zeker de moeite waard! 

Hoe werkt het?

Onze tulpenpluktuin opent elk jaar vanaf 1 april, en is geopend zolang de tulpen bloeien. Binnen in de winkel met zomerbloeiende bloembollen, kun je een emmertje halen voor de tulpjes. Hier wordt u uitgelegd hoe je het beste de tulpen uit de grond kan halen. Dan gaat u met het emmertje naar het land en kiest u de mooiste tulpen uit. Bij de kassa kunt u afrekenen en worden de tulpen bij elkaar in papier gerold.

Ook erg leuk als bedrijfsuitje! Met ons arrangement van 15,- p.p. bieden wij u een interessante rondleiding over de tulpen, koffie met wat lekkers en 10 zelf geplukte tulpen uit onze pluktuin. Vraag naar meer informatie via de mail; info@floratuin.com