Showtuin

Tussen de bloeiende bollenvelden in de polder van Anna Paulowna en Julianadorp ligt Floratuin Julianadorp. In deze bloeiende showtuin van 7000 m² is een bijzonder assortiment exclusieve en nieuwe soorten bloembollen te zien. Bezoekers kunnen een wandeling maken door de showtuin en genieten van de bloembollen in bloei. De bloembollen uit onze tuin die te bestellen zijn, staan in de besteltuin. De winkel is het gehele jaar geopend. De showtuin en besteltuin zijn vanaf eind maart tot half mei te bezichtigen.

Tuinliefhebbers:
Kies uw eigen bloembollen in de bloeiende Floratuin. In het voorjaar als alles bloeit, kunt u goed zien wat voor prachtige soorten bolbloemen er zijn. Een mooie tijd om uw eigen bloembollenverlanglijstje te maken voor de planttijd in oktober. Kom daarom van maart tot en met mei naar de Floratuin te Julianadorp. In deze showtuin ziet u de meest exclusieve en nieuwe soorten bloembollen in bloei. Het hele jaar rond is de winkel geopend voor de verkoop van de bloembollen en/of het ophalen van uw bestelde pakket. Ook is de bloembollenwinkel met informatieruimte zeker de moeite waard. ....

Hoe werkt het?
Maak een wandeling door de tuin of de winkel en kies de soorten bloembollen die u mooi vindt. Uw keuze geeft u aan ons door via de bestellijst, of de bestelzuil. Vanaf Augustus, September, Oktober en November ontvangt u vervolgens uw bestelling thuis. Met behulp van de duidelijke plantbeschrijving, plant u in het najaar de bollen zelf in gezellige potten of op mooie plekken in de tuin, heel eenvoudig. In het volgend voorjaar zullen de bollen overvloedig bloeien.
Dat is genieten!

Internet bestellingen:
U kunt uw bloembollen weer bestellen via deze site of u komt langs in de Floratuin. Verzending van de bestelling vindt plaats in augustus,september, oktober en november en nadat de betaling ontvangen is.